Čajno pecivo

Sladki užitki naravnih domačih keksov
Tradicionalno Posebne moke
Marmeladni
obročki
500g

Marmeladni obročki  so narejeni iz valjanega piškotnega  testa, oblikovani v okrogle ploščice, z dodatkom marmelade v sredini. Podobni so lincerjem, a bolj rahli in se topijo v ustih. Za marmelado uporabljamo mešanico gozdnih sadežev.

Čokoladni
obročki
500g

Boness obročki so narejeni iz valjanega piškotnega testa, oblikovani v okrogle ploščice, z dodatkom kakao-lešnikove kreme v sredini. So zelo  rahli in se topijo v ustih.

Domači
keksi
400g

Čajno pecivo iz vanilijevega testa, primerni za dodatek k jutranji kavi.

Domači
medenjaki
450g

Domači medenjaki so narejeni iz rahlega testa z dodatkom medu ter  mešanico začimb za medenjake, ki vam  pričarajo praznično vzdušje z okusom in vonjem.

Brki
350g

Zelo rahlo valjano piškotno vanilijevo testo, oblikovano v zanimivo obliko brk. 

Pirini
s čokolado in
ovsenimi
kosmiči
150g

Naši pirini keksi so sestavljeni iz polnozrnate pirine moke  z dodatkom koščkov  čokolade in ovsenimi kosmiči ter masla in svežih jajc. Sladkano delno  s cvetličnim medom. So zelo rahli in mehki.  Predatavljajo polnovrednen obrok.

Pirini
z medom
in mandlji
150g

Naši pirini keksi so sestavljeni iz polnozrnate pirine moke  z dodatkom medu in mletih mandljev ter masla in svežih jajc. Brez dodanega sladkorja. Sladkano v celoti s cvetličnim medom. Lahko so kot nadomestek polnovrednemu obroku. Prestavljajo polnovreden obrok.

Pirini
z orehi
in ingverjem
150g

Naši pirini keksi so sestavljeni iz polnozrnate pirine moke  z dodatkom ingverja in mletih orehov ter masla in svežih jajc.  Predatavljajo polnovrednen obrok.

Pirini
z mandlji
in ovsenimi
kosmiči
150g

Naši pirini keksi so sestavljeni iz polnozrnate pirine moke  z dodatkom mandljev v lističih in ovsenih kosmičev ter masla in svežih jajc. Sladkani delno  s cvetličnim medom. So zelo rahli in mehki.  Predatavljajo polnovrednen obrok.

Pirini
krekerji
s sezamom
150g

Naši pirini krekerji so sestavljeni iz polnozrnate pirine moke  z dodatkom sezama in masla. Rezani na kvadratne ploščice. So polnovreden slan prigrizek.

Pirini
brki
350g

Naši pirini keksi so sestavljeni iz polnozrnate pirine moke  z dodatkom medu in mletih mandljev ter masla in svežih jajc,  oblikovani v zanimivo obliko brk. Brez dodanega sladkorja. Predatavljajo polnovrednen obrok.